Bitmeden hesabını silme talebi
Hesabın ve kişisel kayıtların silinir. Başka üyeleri olan evlerde paylaşılan ürün ve listeler kalır; adın bu kayıtlardan kaldırılır. Yalnızca sana ait ev ve içeriği silinir. Yedeklerin saklama süresi ve silinme kapsamını destekten öğrenebilirsin.
Talebini kimliğini doğruladıktan sonra işleme alırız. Aktif Play aboneliğini ayrıca Google Play'den iptal etmelisin.
Şifreni hatırlamıyorsan uygulamadaki “Şifremi unuttum” adımını kullanabilirsin. Hesabına erişemiyorsan hesap kurtarma veya silme için destek al. Şifreni e-postayla gönderme.